Ügyfeleink jelentős része továbbajánlás útján talál meg minket, ezért kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfélelégedettségre. Mindannyian regisztrált tagok vagyunk a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál, rendelkezünk érvényes hűtő- és klímaszerelői végzettséggel valamint a környezetvédelmi előírások miatt szükséges igazolvánnyal. Az általunk forgalmazott klímák mindegyike magyar importőrtől származik, számlával és garanciajeggyel együtt értékesítünk ügyfeleink részére. Ezzel biztosítjuk hogy megrendelőinkhez hosszútávon problémamentes, energiahatékony berendezések kerüljenek telepítésre egyaránt hűtési és hűtés-fűtés célra is! Ügyfeleink igény szerint megbízható, közép- és felsőkategóriás Fujitsu, Daikin, Panasonic, LG, Midea, Gree, Fisher, Aux, Rcool, Cascade klímák termékpalettáiról válogathatnak.

A légkondicionálás nem fejeződik be azzal a ténnyel, hogy szakember által beszereltetjük a klímánkat. A továbbiakban legalább annyi törődést, gondozást igényel, mint a kertünk vagy az autónk. A klíma karbantartás olyan alapvető feladat, melyre minden ingatlan tulajdonosnak érdemes gondolnia! 

A klíma karbantartás során kétféle eljárást alkalmazunk: 

- általános tisztítás, amely sok esetben az újabb vagy keveset használt klímáknál javasolt évente elvégezni, valamint

- penészes klímák esetén a mosózsákos tisztítást, amivel a legapróbb zegzugokat elérve teljesen tiszta állapotába hozzuk a készüléket.


https://www.klimajo.hu/klimatisztitas-karbantartas/


Miért minket válassz?

- gyors válaszadás
- korrekt árképzés rejtett költségek nélkül
- szavatartó munkavállalás
- precíz és lelkiismeretes munkavégzés
- termék és szerelési garancia


Minden jó, ha a klíma jó